Интересни са. Не точно типичните хрупкави или мекички курабийки, но вкусни.
2 ч.ч. овесени ядки
1/4 ч.ч. захар
1 1/2 ч.ч. сварена и пюрирана тиква
канела
Смесват се съставките, оформят се топчета, леко се приплескват. Печене 15-20 минути в предварително загрята на 175 градуса фурна.
Следваща стъпка - фурми вместо захар
Източник: Pinterest
Брех, че интересно, като с банановите сладки. Трябва да опитам! Благодаря, Иве. :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
По-различни са от банановите. На мен ми допаднаха, но децата не им обърнаха внимание заради тиквата :)
ИзтриванеАз направих банановите - много интересен и нов вкус беше за мен. В началото не ми харесаха, струваха ми се леко гумени (?!) но после.... ммм да, изядох си ги :) !
ОтговорИзтриванеСега мисля и тези да пробвам.
:) Тези са малко по-гумени :)
ИзтриванеСамо три съставки и имаш идеални тиквени сладки. Кадърът ти на фона на китарата е много очарователен. Прегръдки
ОтговорИзтриванеИзмързелявам ли напоследък или просто търся семплото :) ? Май и двете :)
ИзтриванеА дали са идеални - как беше приказката- на вкус и цвет товарищей нет :)
За снимките - опитвам да избягам от заучените си постановки, за да не си доскучавам сама. Преоткривам вещите вкъщи. А съм прибрала всички съдинки и парцалки, накупувани и складирани заради блога.
Дани, чакам с нетърпение сесията ви :) Прегръдки, мила!