петък, 1 ноември 2013 г.

Бели плажове и морета

Провокирана от шеговито подхвърляне на колега: "Докато ние работим в дъждовна София,  тя се излежава по шарени шорти на плажа". Под плаж да се разбира Малдивите. Посоките бяха две  - или да се наблегне на пейзажа, или да се закача за шортите на дамата. Предпочетох второто. И го подкрепих с малко екзотични цветя - плумерия. 
Сърфист, с плочки задължително, тюркоазен цвят -  реперите на следващата торта. Море, риби,  надпис. И много, много лоши снимки. Така става понякога...
 

4 коментара:

 1. И много, много критичност, когато мога да ти кажа, че снимките са си идеални, защото показват красотата на тортите. Какво ти трябва повече, Иве? ;)
  Пожелавам ти много настроение и хубаво утре! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Оф, излезе малко като просене на комплимент, а въобще не съм целяла нещо подобно. Гери, сега ще ме караш да си редактирам писанията. А истината е, че въобще нещо няма муза за писане, пък било то и два реда. Само за снимките на втората торта се самокритикувам, но буквално за минута я щракнах преди да я предам без подготовка, на кофти осветление. Но да, самокритична съм!
   Хубав уикенд и благодарности за винаги топлото отзоваване на всяко мое появяване!

   Изтриване
  2. Ивее... Ех, че грешно си ме разбрала. Аз друго имах предвид - че си прекалено критична към себе си, защото освен красиви торти, снимките ти също са красиви. :)
   Иначе и аз съм много самокритична, разбирам те напълно. Но да знаеш, че снимките са си супер. :)
   Сърдечни поздрави, Иве, винаги ми е приятно при теб! И дано те споходи скоро музата, сигурна съм, че тя просто си почива. ;)

   Изтриване
 2. Разби ме, и двете троти са трепач, Ив!!!

  ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails