сряда, 21 август 2013 г.

Приятно ми е - Ивейн!

 
Дали е за вярване, че поканата за интервю в елитно кулинарно списание ми подейства стресиращо заради лиспата на каквито и да е подходящи фотоси на мен самата? Тези, които започнат да се занимават със снимане са наясно, че веднъж застанеш ли зад фотоапарата трудно се появяваш пред обектива. Добре че се намират добри приятели във всеки смисъл на думата, за да се сдобия с прекрасни снимки и за да разбера, че от мен модел не става. Но с удоволствие ще продължа да си готвя и снимам, и да правя торти :)
Дами и господа, представям ви Ивейн през погледа на много много талантливата Вес, на която дължа прекрасната си фотосесия!
 

11 коментара:

 1. Приятно ни е и на нас! Хубаво е да видиш някой, който четеш и следиш на друго място, освен на екрана. Мисля, че вече съм те поздравила за това, но пак казвам страхотно интервю! Поздрави от мен!

  ОтговорИзтриване
 2. Радвам се,че си пред обектива!
  Чудесна си, Ивче!
  Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
 3. Поздравления Ивейн! Фотосесията е прекрасна,както и стилната жена, застанала пред обектива.Поздравления за участието, представянето и накрая, беше ми изключително прятно да се запозная с теб!

  ОтговорИзтриване
 4. Поздравления, Ивейн! Тортите ти са прекрасни и вече знам защо - една прекрасна жена ги създава!

  ОтговорИзтриване
 5. И на мен ми е приятно, Ив, чудесна си във всяко отношение и със сигурност интервюто е заслужено!
  Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Браво и на двете ви Ивейн, Весето е страхотна, но и добре знам колко е трудно да застанеш пред обектива ... особено ако снимаш :)) Страхотни снимки :)

  ОтговорИзтриване
 7. Честох интервюто..фотосесията е супер....
  Страхотна си,радвам се,че има хора като теб!Твориш красота!
  прекрасен ден ти желая

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасна си и Вес е успяла да улови това в кадрите! И пред обектива се справяш достатъчно добре, ще се радвам да те виждам по-често. Усмивки, Ивейн!

  ОтговорИзтриване
 9. Che bella che sei..
  Complimenti per le foto e per le tue ricette.
  Un abbraccio.
  Incoronata

  ОтговорИзтриване
 10. За мен си знаеш че ми е особено приятно. Поздравления за гостуването ти - заслужила си го!!!

  ОтговорИзтриване
 11. Прекрасна си, Ив! Поздравления за публикацията, съвсем заслужено вниманието е насочено към твоите торти-бижута. Нестихващо вдъхновение и безброй творчески успехи ти желая от сърце! :)

  ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails