сряда, 12 декември 2012 г.

Ударно в края на годината


Любими мотиви, съчетани с елементи от тоалет на дамата, за която беше тортата. Тя не подозираше, че съм й прегледала албумите във фейсбук :)


Една от малкото торти, в които съм си позволявала да заимствам дизайн. Всъщност в това не виждам нещо нередно, стига да си откровен, че го правиш. Иначе си носи и своите ползи - научаваш нови похвати. Източник. Обърнете внимание на цената. Темата подсказва, че е за Никулден. Колкото до рибката - моята ми е по-симпатична :)


Подобрена версия на ето тази. Най-приятно ми беше да измисля етикета. Колко вина изгледах, принципи изследвах, шрифтове разписвах ... Е, резултатът е съчетание от видяното, адаптирано и доразвито  към конкретния случай. (Между другото натъкнах се на copy-paste версия на моята бутилка Янев - дали да се кося или като комплимент да го приема?) Гроздът не е мой, но ме е яд, че не съм го измислила аз - гениален е просто!!!

За една седмица си е направо достойно за финал на годината. Но смятам да задържа малко - този път няма да пропускам своя рожден ден и ще се поглезя с торта. Няма да е нещо грандиозно, но така за гъдел...

8 коментара:

  1. Пхааа,Ив, Немо трепе отвсякъде!!! И...да, разбира се, че като комплимент трябва да се приеме, то не си струва човек да се ядосва затова, че може нещо и го копират;)Великолепни са ти и другите две торти!!! Навярно и тях ще видиш в копи- без пейст версия:Р

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Първосигнално винаги има доза разочарование, не от факта, че са те копирали, а това, че усилията да измислиш нещо остават някъде на заден план или друг си ги приписва.
      Рдавам се, че ти харесват тортите, Диве!

      Изтриване
  2. Разкошни са, Ивейн! Истинска прелест! Възхищавам ти се! Сърдечни поздрави, топъл и уютен ден! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина достоен финал на годината! Прекрасни са! Немо ми е слабост, но и първата торта не остава по-назад :) Все се опитвам да постигна този цвят при оцветяване на фондан и всеки път е по-скоро нещо синьо, отколкото лилаво :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако ти кажа колко цвята замесих - освен лилавото добавях и червено и синьо, накрая черното оправи нещата :)

      Изтриване
    2. Благодаря :) Ще пробвам и аз тогава тази формула :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails