вторник, 2 октомври 2012 г.

Контрасти



 
Знам, различни са. Но всичките пет, които висят по папките нямат нищо общо една с друга. Нямам истории за тях, за да ги деля в отделни теми. Не, преувеличих. Всяка торта си има своята приказка, но след половин година тя вече е като изветрял парфюм. Затова тези двечките ги обединих по цветови признаци. Иначе първата е за дама. Голямо умуване беше, що писма изписахме, що картинки си препратихме...Заложихме на нестандартното. Така и не разбрах в крайна сметка дали си я харесаха.
Другата за младеж - родителите му направиха таен заговор с приятелите му, за да го изненадат. Момчетата изпратиха картинки - от компютърни игри били. Тази много лесно  се превърна в торта, макар и да не я схванах особено. Но посветените били доволни, казват.
 
 

11 коментара:

  1. Много изящни рози! Момчешката и аз не разбрах за какво става въпрос, но пак ме кефи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не са ми стихията цветята, но като си ги погледнах след n месеца и си ми харесаха:) Момчешката е точно копие на картинката. Благодаря ти, Руми!

      Изтриване
  2. Ивейн, розите са истинска прелест! Сигурна съм, че й вкусът на тези красиви торти е бил изключителен! Слънчев и усмихнат да е денят ти! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дани, правя тези рецепти, които харесвам и аз. Но хората са всякакви и вкусовете им също. Поне за момчешката торта имам отзиви от самия рожденик. Съжалявам само, че я отлагах толкова време. Хората искат да си видят тортата в блога почти в същия ден :) Бладодаря ти, денят ми беше усмихнат :) На теб завършекът на работната седмица да е ползотворен и приятен!

      Изтриване
  3. Ивейн, ти изпипваш нещата в детайли! Много са хубави тортите, въпреки, че за втората и аз съм непосветените!
    Наистина е страхотно, когато получателите на тортата споделят впечтленията си-от вкус, от дизайн...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, старая се. Радвам се, че мислиш така за детайлите. Зная, че в цветята има много какво да се желая, но и практика си трябва. А определено в момента съм в една огромна пауза и просто представям непоказвани неща.
      Поздрави!

      Изтриване
  4. Ооо, розите са прекрасни, Ив, като истински, а цветовете им - очарователни!/не разбирам обаче как не си получила ответна реакция, понякога хората не оценяват колко голяма част от сърцето си влагаме във всяка торта.../.
    Хубава и спокойна вечер ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Божеееее..., колко надарени хора има на тоя свят!!!! Малко са, но аз се радвам, че те познавам, макар и задочно. Това цветове, комбинация, това яде ли се бе хора? На това бих се радвала вечно. Това е радост за очите. Абе, каквото и да напиша все ще е малко.. Нямам думи....Блаженство е само да го гледаш...

    ОтговорИзтриване
  6. Най-после направих профил, за да не съм Анонимен. Ти си страхотна, момиче!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте,приемате ли поръчки за израбтването на тази прекрасна торта.Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Мария!
      Пишете ми на имейл ivanka_yaneva@abv.bg.

      Поздрави!

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails