понеделник, 22 март 2010 г.

Царството на феите II

Днес денят ми започна много емоционално. Пиейки сутрешното си кафе и преглеждайки новите коментари за Царството на феите I, любопитството ми предизвика Анонимен.
После рукнаха сълзите...
Приятелите не си говорят обикновено за тези неща. Те разчитат един на друг, но нямат време да дават словесен израз на чувствата. В моменти като този осъзнаваш истинския смисъл на думата "приятелство". 
Но като съм подхванала темата искам да споделя, че в лицето на всички вас, които четете, коментирате, окуражавате  и  по този начин ме радвате безкрайно много, виждам истински приятели!   Благодаря ви!
После се отбих при Лулу, която ме бе удостоила с награда - каква голяма чест! Но за това ще разказвам някой друг път.

Обещах да покажа и втората торта. Не съм доволна от снимките, а още нямам опит с обработката, за да променя това, което не ми харесва. С времето се надявам, че ще развия и такива умения:)

Тортата е в същата стилистика, със същото съдържание, но с изображение на друга фея. Рисунката буди  моето възхищение!  Имам привилегията да  притежавам и нея!




 Ами това е... :)

9 коментара:

  1. Права си Ивейн, приятелите знаят, че може да се разчита на тях и без думи, а когато изрекат такива, обикновено са съпътствани от емоции и сълзи.
    Прелества е рисунката отново!
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  2. :-)))

    Ами.. Ивейн, аз отново се пре- и захласнах. Не знам какво да кажа повече: и тази торта е много красива, с прекрасна рисунка, направена с много любов, с много желание, с много талант!

    Поздравления!

    пп. Всъщност.. трудно ми е да мисля за тези торти като за.. торти. За мен са далеч много повече. Разкошни!

    ОтговорИзтриване
  3. Ивейн и тази торта е прекрасна....

    Продължавай все така да ни радваш с такива чудесни идеи :)

    Усмихнат ден от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. С вашите думи денят ми е още по-слънчев!
    Желая и на вас една истинска пролетна, свежа и сияйна седмица!

    ОтговорИзтриване
  5. Ивейн, "Феите II" е също толкова приказна. Тук особено ме впечатлиха зелените завъртулки. Какъв вид бои ползвате за рисунките?

    ОтговорИзтриване
  6. Ами аз нали само завъртулки тренирам :) Виж с китките съм зле, май и затова основно темата с рисунките се експлоатира. Боичките само и единствено на Shwartau. Малко се виждат на снимката ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Прегръдки Ивейн! Цял ден имах ужасно много работа и съм много меланхолично настроена. Твоето приказно творение ми дойда като глъдка свеж въздух:)

    ОтговорИзтриване
  8. Минавам само да ти кажа, че сте сътворили поредната приказка. Поздравления :)

    ОтговорИзтриване
  9. Какъв по-добър завършек на деня, да знаеш, че си помогнал с нещичко на някого да се почувства по-леко. Дано утрешния ти ден бъде по-спокоен и усмихнат, Лулу!
    Зори, и на теб желая ведро настроение и успешен нов ден!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails