четвъртък, 22 октомври 2009 г.

Ореховки


Колкото повече престояват, толкова по-вкусни и мекички стават...
Останаха четири белтъка от последната торта. Разбих ги със щипка сол на сняг, добавих чаша захар, около 400 гр смлени орехови ядки и 50 гр смлени фъстъци и малко бадемова есенция за разкош. С лъжичка изсипвам в тавата, застлана с хартия за печене. 20 минути на слаба фурна и резултатът е ... мммм

4 коментара:

  1. Вярно!

    Хей... ето какво ще пекна с останалите при мен белтъци :-D

    Благодарност и поздрав за теб, Ивейн!

    ОтговорИзтриване
  2. Изглеждат нежни и крехки,
    чудесни към чаша кафе.
    Харесах не само тях, блогът също!
    Бих го включила
    /с разрешение/, към моят списък любими.
    Поздравления, Диана

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, Диана.
    За мене би било чест да присъствам в твоя списък с любими блогове.
    Колкото до моя смятам, че тепърва ще търпи развитие.
    Най-сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails