Колкото повече престояват, толкова по-вкусни и мекички стават...
Останаха четири белтъка от последната торта. Разбих ги със щипка сол на сняг, добавих чаша захар, около 400 гр смлени орехови ядки и 50 гр смлени фъстъци и малко бадемова есенция за разкош. С лъжичка изсипвам в тавата, застлана с хартия за печене. 20 минути на слаба фурна и резултатът е ... мммм
Вярно!
ОтговорИзтриванеХей... ето какво ще пекна с останалите при мен белтъци :-D
Благодарност и поздрав за теб, Ивейн!
И за тебе, Дими ;)
ОтговорИзтриванеИзглеждат нежни и крехки,
ОтговорИзтриванечудесни към чаша кафе.
Харесах не само тях, блогът също!
Бих го включила
/с разрешение/, към моят списък любими.
Поздравления, Диана
Благодаря, Диана.
ОтговорИзтриванеЗа мене би било чест да присъствам в твоя списък с любими блогове.
Колкото до моя смятам, че тепърва ще търпи развитие.
Най-сърдечни поздрави!