Тази торта ще я нарека "Нелка", понеже я приготвих по нейна рецепта. А Нелка е истинско вдъхновение - тортите й са произведения!
Големи благодарности от една начинаеща!
***
Позволявам си да напиша рецептата:
***
шоколадов блат:
***
7 яйца
200 гр. захар
150 гр. брашно
50 гр. какао
60 гр. разтопено масло
Пече се на 180 градуса за около 30 минути.
И нещо много важно! Блатът не търпи сиропиране!
***
крем: шоколадов ганаш
Чудесно изглежда - нежна и свежа!
ОтговорИзтриванеТакъв комплимент точно от тебе, Димитрана, дава крила! Благодаря ти! С удоволствие черпя опит, идеи и вдъхновение от блога ти!
ОтговорИзтриване